Sanna, Hyvinvointi-valmentajasi

Olen iloinen eteläkarjalainen ja harrastanut, kilpaillut, kasvattanut ja työskennellyt koko ikäni hevosten kanssa. Olen hankkinut monipuolista hevososaamista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Olen muun muassa työskennellyt vuoden Saksassa hevossiittolassa ja käynyt hevossimulaattorikurssilla Englannissa. Liike-elämän palveluksessa olen työskennellyt Saksassa, Englannissa ja Malesiassa, mutta nyt olen kotiutunut Haminaan jossa keskityn monipuolisen hevostoiminnan tarjoamiseen.

Centered Riding -ohjaajatutkinto on tuonut pedagogiset taidot ohjata ratsastajaa oikeanlaiseen kehon käyttöön. Ranskalainen klassinen ratsastus puolestaan on luonut teoriapohjan kouluttaa hevosia pehmein keinoin. Centered Riding -koulutukseni olen käynyt Pyhtäällä jossa kouluttajana on toiminut Lotta Söderström Ruotsista. Viimeisin kurssi on kesältä 2013. Ranskalaiseen klassiseen ratsastamiseen olen perehtynyt suomalaisin ja hollantilaisin opein. Näiden lisäksi olen käynyt vuosittain erilaisia hevosen käsittelyyn, ratsastamiseen ja hoitoon liittyviä kursseja.

Hevosten hyvinvointiin olen keskittynyt perehtymällä hevosen lihaskunnon parantamiseen yrttiruokinnan avulla, naprapatia-opinnoilla ja oikeanlaisella liikunnalla. Erityisesti luontaisella ruokinnalla olen saavuttanut erinomaisia tuloksia niin omilla kuin asiakkaidenkin hevosilla. Osaamisen tästä alueesta olen saanut suorittamalla eläinten luontaishoitajan tutkinnon. Tule kysymään lisää! Lue lisää - Centered Riding Finland >>